Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló

Bemutató terem - Budapest Üllői út 81.

NOVETEX Matrac bolt - 1091 Budapest Üllői út 81.

 

 Matracboltunkat az Üllői úton, Budapesten a IX. kerületben találhatja! Látogasson el az Üllői úton a Klinikák metró megálló közelébentalálható matracboltunkba, így már személyesen kipróbálhatják matracainkat és ágyainkat a pihentető, egészséges alváshoz szükséges párnákkal, takarókkal, egyéb kiegészítőkkel.

Nézzen körül, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb matracot. A Bemutató term,ünkben szakértő kollegáink megválaszolják a kiválasztott termékkel kapcsolatos minden kérdését. Sőt, a helyszínen a matracot ki is próbálhatja!   

  • Mobil: +36 20 924 4141
     
  • Nyitvatartás: H-P: 10:00-19:00, SZ: 10:00-15:00, V: ZÁRVA
     
  • Parkolás: Viola utca felől fizetős parkoló
     
  • E-mail: kovacs.edina@matrac.hu

 

Üllői út matrac bolt

Várjuk Önt a NOVETEX matrac boltban saját gyártású NOVETEX matracokkal, csak nálunk kapható hotel minőségű Sealy rugós matracokkal és a pihentető, egészséges alváshoz szükséges párnákkal, takarókkal, egyéb kiegészítőkkel.

 

A hét hat napján nyitva vagyunk, nézzen be hozzánk!

 

Matracboltunk kínálatát megtalálja  a NOVETEX matrac webáruházban: www.matracportal.hu

 


 

Nézzen körül, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb matracot. Az Üllői úton található boltunkban szakértő kollegáink megválaszolják a kiválasztott termékkel kapcsolatos minden kérdését. Sőt, a helyszínen a matracot ki is próbálhatja!

 

Ha mégis inkább kényelmesen, a fotelből vásárolna, várjuk megrendelését. A rendelt termékeket Magyarország egész terültén hálószobájába szállítjuk!