Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Tippek matrac választáshoz, matrac tesztek és bemutatók
2019.10.24 15:20

100 napos matrac visszavásárlási garancia

 Egy új matrac vásárlása nehéz döntés!

 

Matrac szaküzleteinkben gyakran tapasztaljuk, hogy a vásárlók bizonytalanok, nem biztosak választásukban. Ez teljesen érthető viselkedés, mivel hosszú távra szeretnének maguknak kényelmet és valóban pihentető alvást vásárolni. Szeretnének biztosak lenni befektetésükben és nyugalommal megrendelni a kiválasztott matracot.

 

Matrac üzleteinkben természetesen a vásárlóinknak korlátlan időt biztosítunk a matracok kipróbálására, azonban sokan így sem biztosak döntésükben és szeretnék otthoni körülmények között kipróbálni matracukat.

lavish visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

 

Levesszük a döntés terhét a válláról

 

Az új matrac használatba vétele pontosan olyan kihívást jelent, mint mikor egy új cipő „betörését”, vagy a sportos életmód megkezdését éljük át. Ezeknek vízhólyag, izomláz az eredménye, az új matracnak viszont, rémes éjszaka. Mindegyik megszokásához időre van szükség. 



Ezért biztosítunk az Ön vásárlásakor 100 napot a matrac kényelmének megtapasztalására, komfortjának megismerésére, az összhang kialakulására. A tökéletes kényelmi hatás, a matrac mellett, a megfelelő párna kiválasztásával érhető el. Ha rendszeresen nem ébred kipihenten, abban az esetben célszerű a párna megfelelőségét is vizsgálni, mert legtöbb esetben nem a matrac a hibás, elegendő egy egyszerű párna csere is. 

 

Ha Önök (akár több héten keresztül) új matracon töltött éjszaka után sem tudják megszokni új matracukat és úgy gondolják, biztosan nem a párna okozza a kényelmetlen éjszakákat, akkor tudnak hozzánk fordulni az értékesítő kollégánkkal leegyeztetett matrac visszavásárlási igényükkel, melyet a vásárlás során kitöltött matrac visszavásárlási garanciát igazoló dokumentummal tudnak érvényesíteni.

 

A 100 napos matrac visszavásárlási garancia szolgáltatás feltételei:

 

A visszavásárlási garancia szolgáltatásunkat a matrac vásárlásakor kell kérni, melyet a matrac átvételekor kapott dokumentummal tudnak a későbbiekben érvényesíteni. Ahhoz, hogy a 100 napos matrac visszavásárlási szolgáltatásunkat igénybe tudják venni, a következő feltételeknek kell teljesülnie:

 

    • A szolgáltatást csak magánszemélyek vehetik igénybe, vásárlásonként egyszeri alkalommal, évente maximum 2 vásárlás esetén.

    • A matrac visszavásárlási garancia csak szabvány méretű matracokra érvényes, melyek a 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm és 180x200 cm-es méretek. Egyedi méretű, egyedi gyártású és külön kérésre készített matracokra nem vonatkozik!
       
    • A visszavásárlási garancia sérülésmentes (nem kell eredeti) csomagolásban, tiszta, újszerű, foltmentes, hajszál, és állatszőr-mentes állapotban, kitöltött érvényes garancialevéllel, vásárlást igazoló számlával érvényesíthető. Szennyezett, foltos, mosott, hajas, szőrős, szerkezetileg sérült, megtört, sérült csomagolású matracra visszavásárlási garanciát nem áll módunkban érvényesíteni.
    • A fenti feltétel miatt a matrac visszavásárlási garanciát csak akkor tudja érvényesíteni, ha Ön a matrac vásárlással egyidejűleg egy NOVETEX által gyártott új matracvédőt is vásárol és azt a garancia 100 napja alatt használ.
       
    • Visszavásárlás esetén, a termék visszaszállítási költsége minden esetben a Vásárlót terheli. Sérült csomagolású terméket a szállítótól nem vesszük át.
       
    • Jó tudni: Miután sem Önnek, sem másnak nem kívánunk higiéniai termékként használt matracot értékesíteni, a visszavásárolt matracokat kiállítási és próba matracként hasznosítjuk!

 

A matrac visszavásárlás menete:

 

A 100 napos matrac visszavásárlási garancia esetén Öntől a matracért kifizetett összeg 70%-ért vásároljuk vissza a matracot.

A fennmaradó 30%, mely a vételi árból levonásra kerül, tartalmazza a matrac használati díját illetve az adminisztrációs, kezelési és ügyviteli költségeket.



Biztonságos online matracot vásárolni? Visszavásárlási garanciával igen!

 

A 100 napos matrac visszavásárlási garanciánk az üzletekben történő vásárlások mellett érvényes a telefonon, az e-mailben és az online webshop felületén leadott rendelésekre is.

A visszavásárlási garanciát kérni tudják, mikor az elektronikusan leadott rendelések után kollégánk minden esetben felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Milyen matracokra vonatkozik a visszavásárlási garancia?

 

A 100 napos visszavásárlási garanciát a Sealy, Tempur-Sealy és Elite Strom rugós matracokra illetve a Hollandia Talalay latex matracaira vonatkozik!

 

visszavásárlási garancia matracmárkák

 

A NOVETEX Biomatracok különleges esete

 

A NOVETEX saját készítésű kókusz-latex biomatracai kivétel nélkül személyre szabottan készülnek. Mivel ezek a matracok a NOVETEX műhelyében készülnek Budapesten, alakíthatóságuk, variálhatóságuk könnyen kivitelezhető.

 

Ha egy személyre szabottan készített biomatrac mégsem kényelmes Önnek, bátran keressen meg minket, és azt az igényeihez illeszkedve átalakítjuk üzemünkben!