Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló

Tippek matrac választáshoz, matrac tesztek és bemutatók

2019.06.05 16:11

A megfelelő párna méretének kiválasztása legalább annyira megfontolt és átgondolt döntés. Kevés ember tudja, de annak érdekében, hogy az alvást javítsák, hogy teljes legyen, meg kell ismernie a párnák méretét, és képesnek kell lennie kiválasztani őket a szokásos alvási pozíciók figyelembevételével. A jó párna fél siker a nyugodt és pihentető éjszakához.

2019.05.15 11:22

A kókuszmatrac bio alapanyagokból készül, azaz nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Speciális rost szerkezetének köszönhetően a felülete mindig száraz, a nedvességet tökéletesen elvezeti. Nem tudnak megtelepedni benne sem a poratkák, sem más baktériumok. A kókuszmatrac használatával megelőzheti az asztmás és allergiás megbetegedéseket, ezért jó szívvel ajánljuk kiságyba, babáknak is.

 

2019.05.08 13:39

A vákuum matrac kibontása szerencsére nem bonyolult művelet.  Bárki könnyedén elvégezheti otthonában a vákuum matrac kibontását, ha odafigyel a megfelelő körülményekre.

 

Számos olyan helyzet állhat elő, amikor az online matrac vásárlás óriási segítséget jelenthet az Ön számára. Ha nem tud dönteni a mintaboltban azonnal a matracok közül, a kinézett darabot csak később vásárolná meg, egy jól bevált termékből újat rendelne, vagy szimplán nincs ideje a NOVETEX boltjaiba ellátogatni, válassza az online matrac vásárlást!

2019.03.15 15:43

A kereskedelmi forgalomban kapható matracok szabvány méretűek. Új ágyunk kiválasztásakor jó ha tudjuk, mik a legkönnyebben elérhető matrac méretek. Összegyűjtöttük a standard matrac méreteket, sőt, azt is megmutatjuk, hogy a matrac vastagság hogyan befolyásolja alvásminőségünket.