Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Tippek matrac választáshoz, matrac tesztek és bemutatók
2019.05.15 11:22

Kókuszmatrac méretek

A kókuszmatrac bio alapanyagokból készül, azaz nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Speciális rost szerkezetének köszönhetően a felülete mindig száraz, a nedvességet tökéletesen elvezeti. Nem tudnak megtelepedni benne sem a poratkák, sem más baktériumok. A kókuszmatrac használatával megelőzheti az asztmás és allergiás megbetegedéseket, ezért jó szívvel ajánljuk kiságyba, babáknak is.

 

 

A kereskedelmi forgalomban kapható kókuszmatracok többsége szabvány méretű. Új ágyunk kiválasztásakor jó, ha tudjuk, mik a legkönnyebben elérhető kókuszmatrac matrac méretek. Összegyűjtöttük a standard kókusz matrac méreteket!

 

Kókuszmatrac szabvány méretek

Bár a lakások árának növekedésével párhuzamosan az utóbbi időben a legkedveltebb matrac méretek csökkentek, a matrac szabvány méretek hosszú ideje nem változtak.

A standard méretű kókusz matrac hossza 200 cm. A különböző kókuszmatrac méretek tulajdonképpen különböző szélességeket jelentenek:

 

Gyermek kókuszmatrac méretek

A tökéletes gyermekmatrac kiválasztásakor a kényelem és a megfelelő alátámasztás mellett a gyermek kókuszmatrac mérete az egyik legmeghatározóbb szempont. Ezért különösen fontos a megfelelő gyermek kókuszmatrac méretének a meghatározása. A gyermek kókuszmatrac méretek a standard kókuszmatrac méretektől eltérőek.

A gyermek kókuszmatrac méretek a következők lehetnek:

  • 60x120 kókuszmatrac
  • 70x120 kókuszmatrac
  • 70x140 kókuszmatrac
  • 80x160 kókuszmatrac

 

Ifjúsági kókuszmatrac méretek

Nagyobb gyermek esetén kombi-ifjúsági kókuszmatrac méretek között is válogathatunk.  Az ifjúsági kókuszmatrac méretek a standard matrac méretektől eltérőek.

Az ifjúsági kókuszmatrac méretek a következők lehetnek:

Egyedi kókuszmatrac méretek

Különleges igényekkel rendelkező vásárlóinknak egyedi kókusz matraccal kedvezünk.  Akár méretben tér el az átlagostól, akár formában, szakképzett munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Nem tud olyat kérni, amit ne tudnánk teljesíteni! Egyedi kókusz matrac, egyedi igényekre szabva!