Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló

Franciaágy

Főkategória >Ágy >Franciaágy

Sorrend:


Franciaágy a Matracportálról

Elite strom franciaágy logó

Franciaágy kínálatunk termékei amerikai minőségű modern franciaágyak. 3 különböző Elite Strom alap franciaágy test közül választhatnak vásárlóink: A Solid Box hagyományos franciaágyból, a Prime Bed rugókkal ellátott boxspring franciaágyból és a Storage Box ágyneműtartós franciaágyból.

Franciaágyak különböző színekben

Miután Ön kiválasztotta a franciaágy test típusát, a szín eldöntése következik. Fekete franciaágy, kék franciaágy, piros franciaágy, vagy esetleg visszafogottabb bézs franciaágy illik hálószobájába? Ennyi színből biztosan megtalálja a tökéletes színű franciaágyát!

Ne feledje, nálunk nincsenek feláras színek vagy anyagok! Az összes anyagú és színű franciaágy ugyanolyan prémium minőség mellett ugyan annyiba kerül.

Franciaágy háttámlával

Végezetül, ha szeretné igazán stílusossá tenni franciaágyát, válasszon hozzá háttámlát! Több féle egyedi stílusú franciaágy háttámlánk közül választhat, melyek ugyan azt a színt kapják mint az ágytest. Kérjük rendeléskor tartsa szem előtt: egyes háttámla modelljeink csak 160 cm és 180 cm-es szélességben kaphatók.

Sikeresen megrendelte webshopunkból franciaágyát?

Amennyiben Ön azt szeretné, kollégáink az ország egész területén házhozszállítják és össze is szerelik Önnek új franciaágyát!

Rendeljen már most! Franciaágy rendelése után kollégáink fel fogják Önnel venni a kapcsolatot telefonon keresztül átbeszélni a rendelés minden részletét!