Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Tippek matrac választáshoz, matrac tesztek és bemutatók
2019.05.08 11:16

Hogyan vásároljunk matracot online?

 

Számos olyan helyzet állhat elő, amikor az online matrac vásárlás óriási segítséget jelenthet az Ön számára. Ha nem tud dönteni a mintaboltban azonnal a matracok közül, a kinézett darabot csak később vásárolná meg, egy jól bevált termékből újat rendelne, vagy szimplán nincs ideje a NOVETEX boltjaiba ellátogatni, válassza az online matrac vásárlást!

 

 

Az online matrac vásárlás alkalmával lehetősége van ezt a széles matrackínálatot online átnézni még egyszer a matracportal.hu oldalon, s a kiválasztott matracot egyszerűen és kényelmesen, online, egy kattintással megvásárolni.

 

Online matrac vásárlás előnyei

 

A mintaboltban tett látogatás alkalmával több matracunk is felkeltette érdeklődését, de a bőség zavarában nem sikerült azonnal döntenie? Miután otthon átgondolta a lehetőségeket és ellátogat matracportal.hu webáruházunkba, ahol ismételten megnézte a termékek jellemzőit, könnyebben meghozhatja a döntést, majd anélkül, hogy felállna a kanapéról, néhány kattintással megrendelheti a kiválasztott matracot otthonából. Az online matracvásárlás tehát kényelmes, könnyű és gyors megoldást jelent.

 

Abban az esetben is kiváló választás az online matrac vásárlás, ha matraca már kiszolgálta az idejét az elmúlt két évtizedben, de pontosan ugyanilyen típusú, szerkezeti felépítésű matracot szeretne újból vásárolni. Nem kell bajlódnia a sorban állással és a forgalommal, egyszerűen, otthonról, két kattintással megrendelheti matracát online, és a szállítást is ránk bízhatja. Magyarország egész területére kiszállítjuk matracát!

 

 Online matrac vásárlás 1. szempontja: alvási pozíció

 

Mindenkinek megvan a saját, kedvenc alvási pozíciója, ahogy a legszívesebben, legkényelmesebben tölti az éjszakát. Vannak, akik csak hason képesek elaludni és vannak, akik a hátukon. Az oldalt fekvők pedig általában forgolódnak egyik oldalról a másikra. Az is lényeges, hogy egyedül töltjük az éjszakáinkat, vagy a párunk alszik mellettünk, esetleg gyermekünk is a mi ágyunkban szeret pihenni, ebben az esetben további közös alvási pozíciók is előfordulhatnak. A memóriahabos matrac rendkívüli puhaságával, mégis erős tartásával minden alvási pozícióban megfelelő. Tökéletes nyomáscsökkentő hatása tehermentesíti a testünket, így az éjszakáink valóban pihentetőek lesznek.


Online matrac vásárlás 2. szempontja: súly

 

Matrac vásárlásra ritkán kerül sor, így fontos, hogy körültekintően válasszuk ki azt. A matrac, amennyiben azt 100 kg  feletti emberek használják, illetve extrém igénybevétel esetén, könnyebben rongálódik. Ilyen esetben, ha sokáig szeretnénk élvezni az ágyunk, matracunk nyújtotta kényelmet, akkor célszerű nagy teherbírású matracot vásárolnunk.

 

 

Kérdései lennének online matracvásárláskor?


Értékesítő kollégánk online, valamint telefonon is rendelkezésére áll, amennyiben segítségre lenne szüksége matraca kiválasztásában, és így éppúgy hozzáértőtől kap tanácsokat, mintha mintaboltjainkban tenne látogatást. Online matracvásárláskor tehát olyan támpontokat kap, amelyek segítik a döntés meghozatalában.