Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Nevada 33 200x200 cm - Táskarugós hotelmatrac

Sealy Nevada 33 200x200 cm - Táskarugós hotelmatrac
 • Sealy Nevada 33 200x200 cm - Táskarugós hotelmatrac
590 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Komfortérzet:
Összetétel:

Sealy Nevada táskarugós 200x200cm-es  hotelmatrac elérhető a Matracportal.hu-n! A Sealy Nevada 200x200cm-es hotelmatrac exkluzív megjelenésű és prémium minőségű félkemény matrac. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legkorszerűbb eljárások által tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek!

 • Sealy Nevada táskarugós 200x200cm-es  hotelmatrac 

   

  sealy logo  A Sealy rugós matracok modern és egyedülálló technológiával amerikai licence alapján készülnek. Céljuk, hogy a legmegfelelőbb kényelmet biztosítsák az Ön számára pihenés közben. Ennek érdekében az elmúlt években feltérképezték az emberi testet és a legfontosabb szempontra helyezték a hangsúlyt: minden testrésznek más és más kényelmi igénye van. Ezért a Posturepedic Technology a test legnehezebb részét célozza meg és zónázott alátámasztással biztosítja az Ön számára a teljes kényelmet a megfelelő pihentető alváshoz.


  Technológia és Innováció

   

   

   


  POSTUREPEDIC TECHNOLOGY ™  Csak a Posturepedic Technology képes nyújtani olyan egyedülálló mély, célzott és zónázott támogatást a test részére, a teljes kényelem érdekében. A matrac belső szerkezeti felépítésekor a különböző rétegek más-más anyagszerkezettel rendelkeznek, hogy a legmegfelelőbb tartást és kényelmet biztosítsanak az Ön számára!

  sealy nevada

  SEALY RESPONSE ™ LINE


  Speciális technológia, mely a test legnehezebb részét támasztja alá és a test felületére kifejtett nyomás elvezetésében játszik fontos szerepet.  SOLID EDGE SYSTEM


  Olyan technológia, amely megerősíti, és tartós támaszt nyújt a matrac oldalainak az üléshez, és kiterjeszti az alvó felületet, meggátolja a matrac gödrösödését és megtörését a széleken.
  Prémium megjelenés

  A hotelmatracok nem csupán nagy teherbírásuk miatt kedveltek a szálláshelyek körében, hanem elegáns exkluzív tekintélyt parancsoló elegáns megjelenésük miatt is.
  Így már nem csupán a hotelszobák és apartmanok szobáit díszítheti, hanem a hálószobáját is az Ön otthonában! Vigye haza a luxust!  HUZAT  Anyaga antiallergén, poratka mentes, elősegíti, hogy matraca mindig friss maradjon. Matracvédő használata a matrac védelme és az Ön kényelme érdekében ajánlott!

  Zónázott kialakítású matrac szerkezet

  5 Különálló zónából áll

   

  sealy nevada

  KOMFORT
  65 év tapasztalatának köszönhetően a Sealy képes volt megalkotni a matracok tökéletes kényelmét, melyet most Ön is megtapasztalhat otthonában.

     MINŐSÉG  A Sealy matracokat pontosan úgy tervezték és tesztelték le az iparág magas szintű előírásain felül, hogy megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak. A Sealy név egyet jelent a tartós minőséggel.  GARANCIA  A Sealy Energy matracokra 10 év garanciát vállal a gyártó.

  TEHERBÍRÁS
  Legnagyobb terhelhetősége 130 kg.  Ha nem alszik jól, kényelmetlen az ágya, fáj a háta, akkor ne habozzon, keresse fel hálószoba szaküzleteinket vagy rendeljen online! Számunkra az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő legkényelmesebb matracot!


  Sealy Hotelmatracokat használnak a következő 5 csillagos szállodák is!

   
  sealyt használó hotelek
 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  200x200 cm
  Magasság
  33 cm
  Komfortérzet
  Félkemény
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  Táskarugó + topper
  Alvási pozíció
  Hason, félhason, háton
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Súlyhatár
  130 Kg
  Egészségpénztárra elszámolható
  Nem
  Antiallergén
  Igen
  Csomagolás módja
  Fólia
  Javasolt alátámasztás típusa
  Fix
  Elérhető egyedi méretben is
  Nem
  Garancia
  10 év
  Matracvédő használata
  Javasolt
  2 oldalas matrac
  Nem
  Mérete
  200x200 cm