Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Passion 34 140x200 cm - Táskarugós matrac

Sealy Passion 34 140x200 cm - Táskarugós matrac
507 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Komfortérzet:
Összetétel:

Sealy Passion táskarugós 140x200cm-es matrac elérhető a Matracportal.hu-n! A Sealy Passion 140x200cm-es exkluzív megjelenésű és prémium minőségű topperrel rendelkező puha matrac. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legkorszerűbb eljárások által tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek!

 • sealy matracok  sealy logó  Sealy Passion táskarugós matrac topperrel  sealy passion szerkezet   

  Matrac mérete:

   

  140x200 cm  A Sealy Passion topperrel ellátott táskarugós matrac jellemzői:     A Sealy Passion táskarugós matrac topperrel, a Sealy Posturepedic rendszerével ellátott, célzott test alátámasztással rendelkező matraca, a Sealy Response kollekciócsalád tagja.     A Passion matrac a luxus kategóriás Sealy Lavish matrac kistestvére. Különbségük abból adódik, hogy még a Passion matrac topper részében SealyCushion extra lágy léghab található, addig a Lavish matrac topperének töltete hűsítő memory gél.           Táskarugós (zsákrugós) matracmag:     A táskarugós szerkezet a hagyományos rugós matracok legújabb fejlesztése. A zsákrugós matracoknak az a különlegessége, hogy a rugók nincsenek egymáshoz erősítve, hanem minden egyes rugó egy külön zsákban található. Ezáltal matrac pontrugalmas, nincsen a régi rugós matracoknál tapasztalható továbbhullámzó mozgás. A rugókat a zsák védi és tartja a helyén, azok nem akadhatnak össze, így a táskarugós matracok jelenleg a piac legtartósabb matracai közé tartoznak!  Ennek a tulajdonságának köszönhetően használható a Sealy Passion matrac motoros ágyrácson is!  sealy táskarugó     Sealy Posturepedic technology – célzott alátámasztás a testnek:     A Posturepedic technológiával ellátott matracok 3 zónával rendelkeznek, melyeket az emberi test anatómiai felépítését követve alkottak meg. Így biztosítják a Sealy Posturepedic technológiával ellátott matracok minden testrész számára a megfelelő alátámasztást.     sealy posturepedic     DuraFlex Coil Edge System – megerősített rugósor a matrac szélein:     A Sealy Passion matrac megerősített rugósorral rendelkezik a matrac szélein. Ennek köszönhetően a matrac a szélein is feszesen tart. Könnyebb és kényelmesebb a matracra leülni illetve pihenéskor a matrac szélesebbnek érződik. A matrac szélén feküdve sem kell tartanunk a süppedés miatti legurulástól!     matracon súly           Sealy Support Foam a biztos tartásért:     A Sealy Support Foam a már korábban említett táskarugósrugós matracmagon található. Ez a nagy sűrűségű tartóhab biztosítja a matrac tartását és masszivitását.     sealy tartóhab     SealyCushion Air Foam komfortréteg a tökéletes kényelemért:     Ez a Sealy léghab adja meg a matrac lágyságát és higiéniáját. Kialakítása végett tökéletesen átszellőzik, gondoskodva a megfelelő alvásklímáról és tisztaságról.   


  sealy léghab     SealyCushion Extra Soft Foam – puha párnázó habréteg a topperben     A Passion matrac a puha topperével válik teljessé. A SealyCushion Extra Soft Foam jól szellőző matracréteg mely lágyan párnázza alá a testet pihenés közben.        Elegáns, prémium megjelenésű Comfortloft huzat a matrac tetején     A Passion matrac huzata a Sealy MoistureProtect technológiájának köszönhetően kiváló nedvességelvezető képességgel rendelkezik. Az AllergenProtect kezelésnek köszönhetően a huzat antibakteriális!        Miért érdemes Sealy matracot vásárolni?     A Sealy matracokat Amerikában úgy tervezték és tesztelték le, hogy az iparági szabványokon túlmenően megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak. Minőséget és tartósságot biztosítanak, több mint 130 éves tapasztalattal. A Sealy Passion matracokra 10 év garanciát vállal a gyártó.           A Sealy Passion táskarugós matrac technikai jellemzői:     passion matrac     Elérhető matrac méretek: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm     Matracmagasság: 34 cm     Matrac teherbírása: 130 kg     Komfortérzet: puha matrac     Huzat: antibakteriális     Garancia: 10 év gyártói szavatosság           1881-ben az Egyesült Államokban, Texasban alapították.  Mára már több mint 60 országban értékesítik a Sealy által gyártott termékeket.  A Tempur-Sealy International a globális matracgyártó iparág piacvezetője.  Az egyik legnagyobb matracgyártó és forgalmazó cég az Egyesült Államokban.  Európába is elhozták az Amerikai licenc alapján készült matracaikat!        sealy passion   

   

   

 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  140x200 cm
  Magasság
  34 cm
  Komfortérzet
  Puha
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  Táskarugó + topper
  Alvási pozíció
  Oldalt, hanyatt
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Súlyhatár
  140 Kg
  Egészségpénztárra elszámolható
  Nem
  Antiallergén
  Igen
  Csomagolás módja
  Fólia
  Javasolt alátámasztás típusa
  Fix
  Elérhető egyedi méretben is
  Nem
  Garancia
  10 év
  Matracvédő használata
  Javasolt
  2 oldalas matrac
  Nem
  Mérete
  140x200 cm