Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Montana 25 - Rugós hotelmatrac 160x200 cm

Sealy Montana 25 - Rugós hotelmatrac 160x200 cm
310 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Komfortérzet:
Összetétel:
A Sealy Montana egy amerikai minőségű elegáns megjelenésű hotel matrac, melyet egyedül a NOVETEX matracnál érhetnek el. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legmodernebb eljárások által tökéletesen megfelelnek a mai kor igényeinek.
 •  

   

   

   

  Montana hotel matrac

  Méret: 160x200 cm

   

  Magasság: 25 cm

   

  Súlyhatár: 130 Kg

   

  sealy montana

   

   

  A Sealy Montana táskarugós hotel matraca bevezető áron!

  Magyarországon egyedül nálunk érheti el ezt a kiváló minőségű rugós matracszerkezetű hotel matracot. A hotel matracokat extrém teherbírás leküzdésére fejlesztették ki, melyeket így nagy forgalmú hotelekben használnak bizalommal, ugyanis, egy hotelmatracnak szigorú minőségbeli előírásoknak kell megfelelnie.

  Ezt a matracra vállalt 10 év gyártói garancia is alátámasztja!

   

   

   

  A Sealy Montana exkluzív megjelenésű és amerikai minőségű kemény 1 oldalas táskarugós hotel matrac, kiváló minőségű edzett acélrugós rendszerrel.

   


  A Sealy Montana hotel matrac oldali fogantyúkkal rendelkezik a könnyebb szállítás érdekében.

  Sealy Posturepedic Technology ™

  A Sealy matracok az egyedülálló Posturepedic Technology ™ eljárás során készülnek, amely több mint 65 év távlatából biztosítja az Ön számára legmegfelelőbb kényelmet.

   

  Az emberi test anatómiai felépítését követve alkották meg azt a tökéletes matracot, mely minden testrész számára biztosítja a megfelelő alátámasztását.

   

  A Sealy exkluzív Posturepedic Technology ™ a test legnehezebb részét célozza meg, megerősített alátámasztással biztosítja a legnagyobb kényelmet ott, ahol a testnek a leginkább szüksége van rá.

   

  Csak a Posturepedic Technology nyújt mély, célzott és zónázott támogatást a test részére, a teljes kényelem érdekében. A matrac belső szerkezeti felépítésekor a különböző rétegek más- -más anyagszerkezettel rendelkeznek, hogy a legmegfelelőbb tartást és kényelmet biztosítsák testünk számára.

  Sealy posturepedic

  HUZAT


  Anyaga antiallergén, poratka mentes, szagmentes, elősegíti, hogy matraca mindig friss maradjon. A Sealy párnázó léghab igazodik a test formájához a mégkényelmesebb pihenés érdekében.

  65 év tapasztalatának köszönhetően a Sealy képes volt megalkotni a matracok tökéletes kényelmét, melyet most Ön is megtapasztalhat otthonában.

   

   

   

  MINŐSÉG

  A Sealy matracokat pontosan úgy tervezték és tesztelték, hogy azok az iparág magas szintű előírásain felül, megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak. A Sealy név egyet jelent a tartós minőséggel!

   

   

   

  GARANCIA

  A Sealy Montana matracokra 10 év garanciát vállal a gyártó.


  A Hotel matracok nem csupán nagy teherbírásuk miatt kedveltek a szálláshelyek körében, hanem exkluzív, tekintélyt parancsoló, eleganciát sugárzó megjelenésük miatt is.   

 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  160x200 cm
  Magasság
  25 cm
  Komfortérzet
  Kemény
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  LFK rugó
  Alvási pozíció
  Hason, hanyatt
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Súlyhatár
  130 Kg
  Egészségpénztárra elszámolható
  Nem
  Antiallergén
  Igen
  Csomagolás módja
  Fólia
  Javasolt alátámasztás típusa
  Fix, rugalmas
  Elérhető egyedi méretben is
  Nem
  Garancia
  10 év
  Matracvédő használata
  Javasolt
  2 oldalas matrac
  Nem
  Mérete
  160x200 cm