Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Montana 25 - Rugós hotelmatrac 200x200 cm

Sealy Montana 25 - Rugós hotelmatrac 200x200 cm
386 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Komfortérzet:
Összetétel:
A Sealy Montana egy amerikai minőségű elegáns megjelenésű hotel matrac, melyet egyedül a NOVETEX matracnál érhetnek el. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legmodernebb eljárások által tökéletesen megfelelnek a mai kor igényeinek.
 •  

   

   

   

  Montana hotel matrac

  Méret: 200x200 cm

   

  Magasság: 25 cm

   

  Súlyhatár: 130 Kg

   

  sealy montana

   

   

  A Sealy Montana táskarugós hotel matraca bevezető áron!

  Magyarországon egyedül nálunk érheti el ezt a kiváló minőségű rugós matracszerkezetű hotel matracot. A hotel matracokat extrém teherbírás leküzdésére fejlesztették ki, melyeket így nagy forgalmú hotelekben használnak bizalommal, ugyanis, egy hotelmatracnak szigorú minőségbeli előírásoknak kell megfelelnie.

  Ezt a matracra vállalt 10 év gyártói garancia is alátámasztja!

   

   

   

  A Sealy Montana exkluzív megjelenésű és amerikai minőségű kemény 1 oldalas táskarugós hotel matrac, kiváló minőségű edzett acélrugós rendszerrel.

   


  A Sealy Montana hotel matrac oldali fogantyúkkal rendelkezik a könnyebb szállítás érdekében.

  Sealy Posturepedic Technology ™

  A Sealy matracok az egyedülálló Posturepedic Technology ™ eljárás során készülnek, amely több mint 65 év távlatából biztosítja az Ön számára legmegfelelőbb kényelmet.

   

  Az emberi test anatómiai felépítését követve alkották meg azt a tökéletes matracot, mely minden testrész számára biztosítja a megfelelő alátámasztását.

   

  A Sealy exkluzív Posturepedic Technology ™ a test legnehezebb részét célozza meg, megerősített alátámasztással biztosítja a legnagyobb kényelmet ott, ahol a testnek a leginkább szüksége van rá.

   

  Csak a Posturepedic Technology nyújt mély, célzott és zónázott támogatást a test részére, a teljes kényelem érdekében. A matrac belső szerkezeti felépítésekor a különböző rétegek más- -más anyagszerkezettel rendelkeznek, hogy a legmegfelelőbb tartást és kényelmet biztosítsák testünk számára.

  Sealy posturepedic

  HUZAT


  Anyaga antiallergén, poratka mentes, szagmentes, elősegíti, hogy matraca mindig friss maradjon. A Sealy párnázó léghab igazodik a test formájához a mégkényelmesebb pihenés érdekében.

  65 év tapasztalatának köszönhetően a Sealy képes volt megalkotni a matracok tökéletes kényelmét, melyet most Ön is megtapasztalhat otthonában.

   

   

   

  MINŐSÉG

  A Sealy matracokat pontosan úgy tervezték és tesztelték, hogy azok az iparág magas szintű előírásain felül, megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak. A Sealy név egyet jelent a tartós minőséggel!

   

   

   

  GARANCIA

  A Sealy Montana matracokra 10 év garanciát vállal a gyártó.


  A Hotel matracok nem csupán nagy teherbírásuk miatt kedveltek a szálláshelyek körében, hanem exkluzív, tekintélyt parancsoló, eleganciát sugárzó megjelenésük miatt is.   

 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  200x200 cm
  Magasság
  25 cm
  Komfortérzet
  Kemény
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  LFK rugó
  Alvási pozíció
  Hason, hanyatt
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Mérete
  200x200 cm