Kategóriák
Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Joy Cushion firm 26 160x200 cm - Táskarugós matrac

Sealy Joy Cushion firm 26 160x200 cm - Táskarugós matrac
 • Sealy Joy Cushion firm 26 160x200 cm - Táskarugós matrac
245 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Összetétel:

Sealy Joy Cushion firm táskarugós 160x200cm-es matrac elérhető a Matracportal.hu-n! A Sealy Joy Cushion firm 160x200cm-es exkluzív megjelenésű és prémium minőségű félkemény matrac. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legkorszerűbb eljárások által tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek!

 • Sealy Joy Cushion firm táskarugós 160x200cm-es matrac

  tempur sealy

  A Sealy rugós matracok modern és egyedülálló technológiával amerikai licence alapján készülnek. Céljuk, hogy a legmegfelelőbb kényelmet biztosítsák az Ön számára pihenés közben. Ennek érdekében az elmúlt években feltérképezték az emberi testet és a legfontosabb szempontra helyezték a hangsúlyt: minden testrésznek más és más kényelmi igénye van. Ezért a Posturepedic Technology a test legnehezebb részét célozza meg és zónázott alátámasztással biztosítja az Ön számára a teljes kényelmet a megfelelő pihentető alváshoz.

   

  Technológia és Innováció

   

  POSTUREPEDIC TECHNOLOGY ™

   

  Csak a Posturepedic Technology képes nyújtani olyan egyedülálló mély, célzott és zónázott támogatást a test részére, a teljes kényelem érdekében. A matrac belső szerkezeti felépítésekor a különböző rétegek más-más anyagszerkezettel rendelkeznek, hogy a legmegfelelőbb tartást és kényelmet biztosítsanak az Ön számára!

   

  sealy joy cushion firm

   SEALY RESPONSE ™ LINE

   

  Speciális technológia, mely a test legnehezebb részét támasztja alá és a test felületére kifejtett nyomás elvezetésében játszik fontos szerepet.

   

  SOLID EDGE SYSTEM

   

  Olyan technológia, amely megerősíti, és tartós támaszt nyújt a matrac oldalainak az üléshez, és kiterjeszti az alvó felületet, meggátolja a matrac gödrösödését és megtörését a széleken.

   

  zónázott kialakítás

   

  HUZAT

   

  Anyaga antiallergén, poratka mentes, elősegíti, hogy matraca mindig friss maradjon. Matracvédő használata a matrac védelme és az Ön kényelme érdekében ajánlott! 

   

  Zónázott kialakítású matrac szerkezet

   

   5 Különálló zónából áll 

   

  KOMFORT

   65 év tapasztalatának köszönhetően  a Sealy képes volt megalkotni a matracok tökéletes kényelmét, melyet most Ön is megtapasztalhat otthonában.

   

  MINŐSÉG

   

  A Sealy matracokat pontosan úgy tervezték és tesztelték le az iparág magas szintű előírásain felül, hogy megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak.  A Sealy név egyet jelent a tartós minőséggel.

   

  sealy joy cushion firm

  Garancia

   

   A Sealy Energy matracokra 5 év garanciát vállal a gyártó.

   

  TEHERBÍRÁS 

  Legnagyobb terhelhetősége 120 kg.


  Ha nem alszik jól, kényelmetlen az ágya, fáj a háta, akkor ne habozzon, keresse fel hálószoba szaküzleteinket vagy rendeljen online! Számunkra az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő legkényelmesebb matracot.

   

   

   

   

   

   

 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  160x200 cm
  Magasság
  26 cm
  Komfortérzet
  Félkemény
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  Táskarugó
  Alvási pozíció
  Hason, félhason, háton
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Súlyhatár
  120 Kg
  Egészségpénztárra elszámolható
  Nem
  Antiallergén
  Igen
  Csomagolás módja
  Fólia
  Javasolt alátámasztás típusa
  Fix
  Elérhető egyedi méretben is
  Nem
  Garancia
  5 év
  Matracvédő használata
  Javasolt
  2 oldalas matrac
  Nem
  Matrac mérete
  160x200 cm