Kategóriák
100 napos matrac visszavásárlási garancia

100 napos matrac visszavásárlási garancia

Legkedveltebb matracok
Termékajánló
Termék részletek


Sealy Joy Cushion firm 26 180x200 cm - Táskarugós matrac

Sealy Joy Cushion firm 26 180x200 cm - Táskarugós matrac
 • Sealy Joy Cushion firm 26 180x200 cm - Táskarugós matrac
337 990 Ft
Gyártó:
Magasság:
Komfortérzet:
Összetétel:

Sealy Joy Cushion firm táskarugós 180x200cm-es matrac elérhető a Matracportal.hu-n! A Sealy Joy Cushion firm 180x200cm-es exkluzív megjelenésű és prémium minőségű félkemény matrac. Az amerikai Sealy az iparági előírásokon messze túlmenő minőségben készít matracokat, melyek a legkorszerűbb eljárások által tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek!

 • sealy matracok  Sealy Joy cushion firm rugós matrac


  sealy logó  A Sealy Joy rugós matrac jellemzői:

   


  Matrac mérete:

  180x200 cm

     A Sealy Joy matrac a Sealy hagyományos rugós matrac termékcsaládjának alapmodellje.  Amerikai prémium minőségű matrac olcsó áron, 5 év garanciával!  sealy joy szerkezet  Solid-Edge HD-system – megerősített habkeret a matrac szélein:  A Sealy Joy matrac megerősített habkerettel rendelkezik a matrac szélein. Ennek köszönhetően a matrac a szélein is feszesen tart. Könnyebb és kényelmesebb a matracra leülni illetve pihenéskor a matrac szélesebbnek érződik. A matrac szélén feküdve sem kell tartanunk a süppedés miatti legurulástól!     megerősített matrac  LFK-rugós matracmag:  A Sealy Joy rugós matrac magját az úgynevezett LFK rugószerkezet adja. Ez a rugószerkezet a hagyományos bonell-rugós matracok újragondolásával, modernizálásával született.  Még a hagyományos bonell-rugós matracok rugói összefűzve tartották a matrac fekvőfelületét, addig az LFK-rugós matracok csak alul vannak egymáshoz rögzítve, felül a rugói külön állnak. Ezt nevezik nyitott-rugós rendszernek. Ezáltal a matrac pontrugalmassá válik, a bonell-rugós társaikkal ellentétben nincs a kellemetlen “továbbhullámzó” mozgása.     Sealy Support Foam a biztos tartásért:

  A Sealy Support Foam a már korábban említett LFK-rugós matracmagon található. Ez a nagy sűrűségű tartóhab biztosítja a matrac tartását és masszivitását.     SealyCushion Air Foam komfortréteg a tökéletes kényelemért:     A SealyCushion Air Foam a matrac legfelső rétegében található. Ez a Sealy léghab adja meg a matrac komfortját és higiéniáját. Kialakítása végett tökéletesen átszellőzik, gondoskodva a megfelelő alvásklímáról és tisztaságról.

   


  sealy air foam

  sealy support foam

  sealy rugó

  Miért érdemes Sealy matracot vásárolni?     A Sealy matracokat Amerikában úgy tervezték és tesztelték le, hogy az iparági szabványokon túlmenően megfeleljenek a legmagasabb Sealy szabványoknak. Minőséget és tartósságot biztosítanak, több mint 130 éves tapasztalattal. A Sealy Joy matracokra 5 év garanciát vállal a gyártó.     A Sealy Joy rugós matrac technikai jellemzői:  sealy joy matrac        Elérhető matrac méretek: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm   

  Matracmagasság: 26 cm

     Matrac teherbírása: 120 kg

     Komfortérzet: félkemény matrac

     Garancia: 5 év gyártói szavatosság

     100 napos matrac visszavásárlási garancia     A Tempur-Sealy International a globális matracgyártó iparág piacvezetője.  Az egyik legnagyobb matracgyártó és forgalmazó cég az Egyesült Államokban.  Európába is elhozták az Amerikai licenc alapján készült matracaikat!  1881-ben az Egyesült Államokban, Texasban alapították.  Mára már több mint 60 országban értékesítik a Sealy által gyártott termékeket.   

  gyerek sealy matracon

   

   

   

 • Gyártó
  Sealy
  Méret
  180x200 cm
  Magasság
  26 cm
  Komfortérzet
  Félkemény
  Zónák száma
  5
  Összetétel
  Táskarugó
  Alvási pozíció
  Hason, félhason, háton
  Korosztály
  Felnőtt
  Huzat
  Nem levehető
  Súlyhatár
  120 Kg
  Egészségpénztárra elszámolható
  Nem
  Antiallergén
  Igen
  Csomagolás módja
  Fólia
  Javasolt alátámasztás típusa
  Fix
  Elérhető egyedi méretben is
  Nem
  Garancia
  5 év
  Matracvédő használata
  Javasolt
  2 oldalas matrac
  Nem
  Mérete
  180x200 cm